Yhteystiedot

Lakipalvelut Oulussa ja Pohjois-Suomessa

Älä turhaan mieti lakiasiaasi yksin, vaan ota yhteyttä osaavaan lakimieheen. Selvitetään asiasi yhdessä ja keksitään tilanteeseesi parhaiten sopivin ratkaisu. Ensimmäinen yhteydenotto ja lyhyt alkuneuvottelu ovat aina maksuttomia.

Yritykseni toimii asiantuntemuksella, avoimesti ja vastuullisesti. Yrityksellä on koko toiminnan ajan ollut voimassa kattava vastuuvakuutus Pohjola Vakuutus Oy:ssä. 

LexWill Oy - Lakitoimisto Oulussa

Ville Kestilä

Olen koulutukseltani oikeustieteen maisteri eli kansankielellä lakimies. Olen työskennellyt aikaisemmin pankissa lakimiestehtävissä, joissa perhe- ja perintöasiat sekä kiinteistöasiat ovat tulleet tutuiksi. Olen myös maanmittauslaitoksen määräämä julkinen kaupanvahvistaja, joten LexWill Oy:n kautta järjestyvät myös kaupanvahvistuspalvelut.

Työkokemukseni kautta olen perintöoikeuden asiantuntija, jonka osaamisessa korostuvat erityisesti perintösuunnittelu sekä verosuunnittelu. Olen suorittanut Suomen Asianajajaliiton järjestämän asianajajatutkinnon ja minulle on myönnetty lupa toimia oikeudenkäyntiavustajana oikeudenkäyntiavustajalautakunnan toimesta.

Toimintaani valvovat oikeudenkäyntiavustajalautakunnan lisäksi oikeuskansleri ja Suomen Asianajajaliiton yhteydessä toimiva riippumaton valvontalautakunta.

Erikoisosaaminen

Olen erikoistunut nimenomaan perhe- ja perintöoikeudellisiin asioihin sekä niihin liittyvään oikeudenhoitoon. Testamentti, edunvalvontavaltuutus, perunkirjoitus ja perinnönjako ovat tulleet tutuiksi asioiksi ja olen laatinut niitä työurallani lukuisia kertoja.

Ammatillisessa osaamisessani korostuvat ensisijaisesti asiakkaan kuunteleminen sekä asiakkaan tarkoitukseen parhaiten sopivimman ratkaisun kehittäminen. Aiemmissa työtehtävissäni olen saanut erinomaista asiakaspalautetta erityisesti sujuvasta ja ymmärrettävästä asioidenhoidosta sekä asiakaspalvelusta.

Ota yhteyttä

Sovitaan tapaaminen sinulle parhaiten sopivimpaan aikaan ja paikkaan. Tapaaminen on mahdollista sopia myös ilta-aikaan, viikonloppuun tai kotikäyntinä.

Voit ottaa yhteyttä soittaen, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Mikäli en pysty vastaamaan puhelinsoittoosi, soitan takaisin mahdollisimman pian. Sähköpostiin pyrin vastaamaan arkena vuorokauden sisällä yhteydenotosta.